Alles over OLAPLEX Nº.3
May 08, 2023

Alles over OLAPLEX Nº.3

 

 

Onze best verkopende product, OLAPLEX Nº.3was het eerste product dat we beschikbaar hadden voor consumenten. Het was met de in-salon transformaties en de Nº.3 take home alone dat OLAPLEX een begrip werd. Toen Nº.3 uitkwam, was dat revolutionair. Voor het eerst konden klanten thuis de banden van hun haar herstellen zonder 'the big chop'. Bovendien werden transformaties die onrealistisch leken, werkelijkheid nadat een klant zijn haar wekenlang thuis had behandeld. Als je hier nieuw bent, of een geheugensteuntje nodig hebt - hier is alles wat je moet weten over het product 'that changed the whole game'. 



Voordat de lijn werd uitgebreid, begon OLAPLEX als een 3 stappen systeem met alle drie de stappen hetzelfde gepatenteerde actieve ingrediënt. Een chemie met één ingrediënt, vrij van siliconen of oliën, die gebroken disulfidebindingen in het haar tijdens en na chemische behandelingen met elkaar verbindt en ze permanent versterkt tot de bindingen opnieuw breken. Nº.1 is het concentraat, Nº.2 is de crèmevorm, en Nº.3 is een meeneemversie van Nº.2, geformuleerd voor klanten. Zowel Nº.1 als Nº.2 zijn alleen voor salon professionals en kunnen niet gekocht worden zonder een cosmetische licentie.



Nº.3 is de originele at-home bond builder en geeft mensen de mogelijkheid om hun haar te herstellen van de thermische en mechanische styling die ze zelf doen. Stijl tangen en krultangen kunnen net zoveel schade aanrichten als een chemische service in een salon, alleen al door consequent gebruik en hitte.


Naast chemische behandelingen en veelvuldig gebruik van hitte tools heb je ook andere factoren die een rol spelen bij beschadigd haar, namelijk milieuschade en schade door gebruik van styling. Bijna iedereen is blootgesteld aan milieuschade. Tekenen daarvan zijn vervaging en breuk door te veel tijd in de zon, de zee of het zwembad. Breuk door haaraccessoires zoals clips, kapsels en zelfs slapen op ruwe stoffen zijn manieren waarop mechanische schade ontstaat.



Wat Nº.3 doet is de gebroken bindingen intern herstellen en ze weer aan elkaar koppelen tot gezonde bindingen. Bij elke behandeling brengt Nº.3 zoveel mogelijk strengen terug in hun 'virgin state'. In welke staat het haar zich ook bevindt, elke OLAPLEX-behandeling levert verbluffende resultaten op. De integriteit van het haar en de consistentie van de behandelingen bepalen hoe snel je haar weer on hersteld is. 



Volledig niet-toxisch, veganistisch, cruelty free, glutenvrij, notenvrij, paragonvrij, ftalatenvrij, fosfaatvrij, sulfaatvrij en vrij van DEA, aldehyden en formaldehyde. Nº.3 lost 'gebroken' haar op, met permanent herstel in slechts tien minuten!

Related Hair Stories